Av, av, av. dumme robotstøvsuger

For …… da!
Vågner med et dundrende hoved… er der da ingen fred?
Er nu også begyndt at mærke både sløvhed og svimmelhed….. SUK… hvor er det dog taknemmeligt at brokke sig  Det renser
Kæresten har bestilt en robotstøvsuger hjem på prøve – for at se, om det virker. Bare for sjov, egentlig. Det ser vildt ud… den kører bare rundt i lejligheden og støvsuger Tror altså godt, jeg kunne blive forfalden til sådan en maskine – hvis den altså ikke lige lød som en konstant summende sværm af bier der pressede sig ind i mit hoved!!!!!
Nå… ja… der er jo længe til den 17. endnu…. så jeg må jo bare vente, og håbe at hovedpinen ikke slår mig af pinden inden.

3. dagen…
15:36, 5 september 2009 .. Skrevet i 1. behandling 09 .. 0 Kommentarer .. Link
Den tredje dag er næsten overstået, og jeg har allerede stiftet bekændtskab med én af bivirkningerne ved Suprecur….. HOVEDPINE.
Hold da op! Jeg troede, at jeg vidste, hvordan en hovedpine føles – men jeg tog fejl. Jeg er nu officielt rigtig ked af det på de menneskers vegne, der lever med migrene
Men ellers går det fint. Jeg er spændt… meget spændt. Det hele begynder jo at komme tæt på nu.
R og jeg har ikke været igennem alle mulige forsøg og undersøgelser. Vi har faktisk været forskånet for rigtig meget. Grunden til, at vi sidder i denne situation og skal have hjælp med kunstig befrugtning er, at R har tilbageløb. Det vil sige, at sæden ikke kommer ud. Derfor er det meget tydeligt, hvad grunden til vores barnløshed er. Jeg har selvfølgelig fået taget blodprøver, etc. Men har været forskånet for gennemlysning og forskellige former for insemmination. Vi går lige på og hårdt – med hormonbehandling og reagensglas befrugtning.
Det er underligt at vide, hvilken uge man ved besked om graviditeten. Alt er planlagt ned til mindste detalje, så man kan bare se på planen 😆
Jeg tager det dog temmelig stille og roligt – indtil videre, i hvert fald. Synes faktisk bare, at situationen og proceduren er spændende.

HOV – R sidder og råber inde i stuen…. tror Danmark scorede i fodbold… landskamp….
Vil smutte for i dag

Så er vi i gang…
15:09, 3 september 2009 .. Skrevet i 1. behandling 09 .. 0 Kommentarer .. Link
Puha… ånder dybt ind… ja, helt ind…. gennem næsen….. (ydrk)
Jeg har været kæmpe-nervøs for at begynde på hormoner.
Næsespray har altid været lidt af et traume for mig – noget med en slem forkølelse engang og en grimme smag i munden
Så jeg blev faktisk temmelig overrasket i morges, da jeg skulle begynde på Suprecur, der er en nedregulering af egne hormoner.  Jeg kunne slet ikke kunne mærke noget. Det føltes næsten som om der ikke kom noget ud af sprayen – og jeg måtte prøve en ekstra gang. Det viste sig dog, at det havde virket fint… thi hi… spøjst, som man kan få sig selv hidset op over ingenting

Jeg ved ikke, om jeg forventer en reaktion MED DET SAMME…. fra kroppen…. eller om jeg forventer, at det lige varer nogle dage… men jeg har dog ikke været helt tryg ved, at jeg skal have et aftenmøde på arbejdet i dag.
ses