Fars valg af lingeri

lørdag 9 februar 2008 – Hold da op hvor er i seje…!
Kanon at se hvordan vores nye lille hemmelighed er blevet modtaget….
I er jo vores Testpiloter og jeg synes da bare at fyrer den af… men nok om det…for nogle af jer, er det her Blog univers jo næste, jahh… helt helt andet univers, og det er klart at der er mange spændende ting man skal lære, især hvis man vil gøre sin blog oplevelse lidt mere ekstraordinær…. og det vil jeg gerne hjælpe med…
Jeg har tænkt på, at i stedet for at følge en kilometer lang manual (det gider vi jo alligevel ikke…) så optager jeg en masse film (faktisk bare nogle små Flash film) der viser alle de mange “features” vi kan bruges vores blog til, og måske endnu vigtigere: Hvordan gør vi det…. så kan man f.eks. se en lille film der viser:
Hvordan oprette jeg mig?
Hvordan sætter jeg mit profil billede på?
Hvordan ændre jeg skabelon?
Hvad betyder alle de mange ting på min Admin. når jeg logger ind?
Hvordan blogger jeg fra min mobil telefon?
samt mange andre ting…. det bliver rigtig cool og jeg glæder mig helt vildt til at lege Jørgen Clevin, og tegne og fortælle hvordan det hele hænger sammen…. indtil da, vil jeg gerne byde jer alle sammen velkommen, og rigtig mange tak fordi i vil være ‘test piloter’ på, hvad jeg mener er, Danmark første graviditets Blog.
Med venlig hilsen
Anders, Administrator

tirsdag 4 december 2007 – wow… ny er vi snart klar til start
Vi er ved at lægge sidste hånd på de tekniske detaljer på vores nye blog, og der bliver naturligvis også et sted for dig som far, hvor du kan være med… jeg vil i hvert fald være aktiv skribent her inde.