Gravid lingeri

Forside | Profil | Arkiv | Venner
Jeg er på p-piller nu og skal holde min 7 dages pause om ca. 7 piller. Jeg har en kæreste som jeg havde sex med inden jeg kom på p-piller igen. Vi brugte kondom. Den sidste gang jeg var på p-piller var jeg ikke særlig god til at tage dem til tiden og jeg måtte nogle gange købe en fortrydelsespille. Jeg har fået en depression og er på piller der også og de piller har også en effekt på min krop osv. men mir problem er at jeg har nogle af de symptomer på at jeg er gravid, jeg tog en test igår og den var negativ. Jeg skal tisse mere, mine madvaner er ikke de samme og jeg har kvalme hele tiden og det har jeg haft siden i fredags hvor jeg også har brækket mig i søndags. Tit efter jeg har spist så får jeg kvalme og har slet ikke lyst til at spise den type mad igen. Jeg har hovedpine indimellem og jeg er nogle gange svimmel. Jeg er utrolig træt og har slet ikke gidet noget mandag eller tirsdag. Jeg har dårlige nætter også. Jeg har en test mere som jeg tager igen om lidt tid, men jeg har det bare underligt og noget som gjorde mig endnu mere nervøs, hvilket resulterede til at jeg skriver herinde, er at jeg har fået mega ondt i lænden idag og lidt op ad ryggen. Jeg ved godt jeg jo kan vente med at se om min menstruation kommer når jeg skal holde pause men kan jeg regne med den? og jeg har bare brug for at vide om der er nogle andre der har eller har haft samme oplevelser, da jeg synes det er træls og jeg er bekymret. Jeg ved nemlig ikke om jeg kan være blevet gravid inden jeg kom på p-piller altså at det gik galt mens vi brugte kondom, men der er jo 21 p-piller i pakken og jeg har 7 tilbage. Eller måske er jeg blevet gravid mens jeg har været på p-piller? Eller måske er jeg slet ikke gravid. HJÆLP!