Find det rigtige lingeri til dig selv

Undertøj er ikke bare undertøj længere. Det er lige så meget en del af moden som jeans og efterårsjakker. De fleste kvinder føler sig også mere selvsikre, når de har et sexet sæt lingeri på, selvom det ikke er til frit skue for de mennesker, de passerer. Det giver bare et selvtillidsboost for mange kvinder. Køb lingeri her hvis du mangler lidt inspiration.

Lingeri til alle slags kvinder

At føle sig sexet i sit lingeri er selvfølgelig betinget af, at man også føler sig godt tilpas i det. Og det er noget, alle kvinder skal have adgang til. Derfor er det vigtigt, at lingeri findes i alle størrelser og nuancer, så der er noget for alle kropstyper og alle stiltyper. Men det er ikke kun i forhold til udskæringer, snit og stiltyper, at lingeri er alsidigt. Det bliver også lavet i et væld af forskellige materialer. Så hvad enten du er til 100% bomuld, mikrofiber eller polyester, vil du altid kunne finde der passer til lige præcis din smag.

En verden af muligheder

Ligesom der findes lingeri til alle størrelser, findes der også et væld af trends indenfor undertøj. Denne sæson er præget af tre nøgleord, nemlig komfort, stil og sexappeal. Der er simpelthen kommet større fokus på, at køb lingeri både skal være sexet lingeri men også skal være behageligt. Derfor er mange kvinder glade for en blød jersey bralette, som man kan have på under næsten hvad som helst. Andre er til flere detaljer i designet på deres BH’er – det kunne være en push up-BH, med finurlige strop-detalje som titter frem i en top med bar ryg. Blonde-BH ’er med blomstrede broderier er også et hit, især under gennemsigtige bluser og t-shirts, hvor man kan få et glimt af, hvad der gemmer sig neden under.

Find de perfekte trusser

Ved køb lingeri er intet lingerisæt fuldkommet uden et par trusser. Her findes der mindst lige så mange muligheder, som der gør med BH’er. Blonderne går ofte igen i både g-strengstrusser og tangatrusser. De såkaldte hipstere er også populære og findes i flere forskellige materialer. Der findes dog også masser af muligheder til dem, som måske ikke ønsker at vise så meget hud i deres lingeri, da undertøj der er inspirerede af 1950’erne er meget populært i øjeblikket – derfor er mange glade for et par højtaljede trusser.

Forskellige lingeri typer til forskellige anledninger

Lingeri-begrebet og køb lingeri definerer dog ikke kun BH og trusser. Det omfatter også beklædningsgenstande såsom trikotage, negligeer og bodystockings. Så hvis du mangler et par nylonstrømper, er det at finde i samme afdeling, ligeså med de lidt mere sexede natkjoler. Nattøj behøver jo ikke at være konet og kedeligt – der findes lige så mange muligheder med frække blonder og gennemsigtigt stof, som kan få nattøjet til at se lidt mere spændende ud. Det kan også være med til at peppe livet i soveværelset lidt op, eksempelvis med et gennemsigtigt negligé og et par smukke hofteholdere, især hvis det ikke er noget, du normalt vover dig ud i.