Frustrerende!

11:50, 11 december 2009 .. Skrevet i ventetid mellem behandlinger .. 0 Kommentarer .. Link
Ja……….. vi er så stadig ikke kommet videre i systemet. I sidste måned kunne vi ikke komme igang med ny behandling pga. sammenfald af ÆU med julen – og i denne måned kan vi ikke komme igang pga venteliste!! (afslag)
Det er så FRUSTRERENDE!!!! Når først man ER begyndt med behandlinger, så er det totalt uretfærdigt, at man skal gå og vente og holde ufrivillig pause  – uden nogen biologisk grund til det!!!!!!!!!!!!!!!
JEG VIL IGANG IGEN!!!!!!!!!
Der er gravide mennesker overalt! – og rigtig mange bliver gravide………… Det er SÅ frustrerende. Ikke fordi jeg ikke glæder mig på deres vejne – for det gør jeg helt bestemt. Men jeg vil bare også gerne kunne komme dertil, hvor JEG bliver gravid. Jeg prøver på ikke at blive et dårligt og selvcentreret menneske…. men det er faktisk super svært i denne situation. Det er svært ikke at reagere med et kropssprog der siger: nå… endnu en, der bliver gravid… og så lige som en ups’er… uretfærdigt!
Har lyst til at ringe til Skejby og klage – klage over, at man kan blive sat i denne situation. Jeg ville hellere have ventet længere på at komme igang i første omgang – med garanti for, at man blev ved til det enten lykkedes, eller forsøgene var brugte – end at skulle vente mellem behandlingerne. Det er simpelthen umenneskeligt.
For kroppen har nu ligesom mærket hormonerne og hele proceduren – og psyken har været derude, hvor man virkelig troede man var ved at blive gravid………..
Det er umenneskeligt………… mit humør svinger fra dag til dag – mine håb og min frygt svinger fra dag til dag……….

Venter og venter
23:47, 8 november 2009 .. Skrevet i ventetid på sugar dates mellem behandlinger .. 0 Kommentarer .. Link
Ja………..
Jeg går jo nu og venter på at jeg skal ringe til Skejby igen. Har faktisk tænkt på at spørge om jeg skal igennem den lange behandling igen – eller om jeg kan “nøjes” med den korte??
Meeeeeeeeen under alle omstændigheder bliver det nok ikke før jul……….

Helt nede i kulkælderen
20:38, 4 november 2009 .. Skrevet i 2. behandling 09 .. 1 Kommentarer .. Link

Jeg har slet ikke fået skrevet siden sidste weekend……
Vi skulle jo have haft vores lille æg op i lørdags… men de ringede fredag og fortalte, at ægget ikke havde overlevet………..
Jeg var jo “forberedt” på det – og havde heller ikke forventet andet…. men jeg blev bare så ked af det. Har været ked af det hele ugen, og har ikke haft energi til noget. Arbejdet er rigtig svært – og især, når kæresten går arbejdsløs derhjemme…..
Det føles også bare rigtig tomt…. hvad nu? Hvor er vi på vej hen nu? Hvornår kan der ske noget igen? Vil det overhovedet ske????

NYBEGYNDER
20:22, 28 oktober 2009 .. Skrevet i 2. behandling 09 .. 0 Kommentarer .. Link

Vi var til scannign i går – og jeg skulle være klar til at gå videre i processen. Dette betød, at jeg nu skulle tage ÆL tests hver morgen, indtil der var en positiv test.
Jeg tog derfor den første test i morges… hvilket ikke gik så fantastisk…. For det første gik jeg lidt i panik, fordi den røde farve fyldte begge felter ud… jeg troede, at jeg havde hold den for længe i tisse-tåren  Så jeg lavede en test mere. Da jeg så kiggede på den, syntes jeg bestemt ikke at den viste positiv – og jeg ringede derfor ikke til Skejby for at aftale en tid til ÆO.
Jeg viste testen inde på MG inden jeg tog afsted på arbejde – og da jeg kom hjem, havde pigerne været så søde at fortælle mig, at testen var TEMMELIG positiv…. Så nu håber jeg, at jeg kan få en tid på klinikken til ÆO (optøning først, selvfølgelig) – og at vi ikke skal vente, fordi jeg fik ringet en dag for sent……. Der skal nemlig gå 4 dage fra testen er positiv… og det er jo egentlig lørdag… ved ikke, hvordan de takler det på klinikken…

JUHU – ny behandling
13:33, 20 oktober 2009 .. Skrevet i 2. behandling 09 .. 0 Kommentarer .. Link

Thi hi… Det er godt nok en ordentlig rutchetur man er på her….  Vi fik jo det svar vi regnede med – BP var NEGATIV…. Meeeeeeeeeen vi fik også et “GO” for at gå i gang med ÆO af vores frost-æg i denne cyklus allerede.
Det er jo en behandling uden hormoner – så kroppen får i hvert fald en lille pause på den front.

Selvfølgelig er der rigtig mange HVIS’er i dette… min cyklus skal jo arte sig, ÆL skal passe og ægget skal overleve optøningen – OG så skal det lige vælge at sætte sig fast……..
Det er jo ikke SUPER odds…. men vi vælger at se postivt på det.
Bare vi stadig er i gang, så synes jeg det er SKØNT.

Den lange, tunge gang…
22:33, 19 oktober 2009 .. Skrevet i 1. behandling 09 .. 0 Kommentarer .. Link
Ja….Så skulle vi jo ind og tage den blodprøve… hvilket var noget så forfærdeligt
Jeg havde jo set frem til den dag – havde glædet mig til at tage en GT derhjemme først, etc…. og så sad jeg der…. uden grund!!!! Og der sad to andre, der så rigtig glade og spændte ud…
.. det værste var nok, at BP skulle tages på fødeafdelingen…. hvor fedt var det lige?????????
Glæder mig til at få snakket med dem i morgen, så vi kan få lavet en ny plan.
Kæresten er gået med til at vi prøver vores frosne æg – og så er det måske muligt at gå i gang igen i denne cyklus…..?
Jeg ved godt, at det ikke hjælper at blive utålmodig… tvært imod…. men jeg er bange for at trække det – bange for at min frygt vokser….. frygten for, at det ikke kommer til at lade sig gøre…………