Kom bedst muligt igennem din eksamensperiode

Frygter du også at skulle i gang med din eksamensperiode, fordi der er så meget at lave og se til, og ikke mindst fordi nervøsiteten lige pludselig rammer. De tanker er du langt fra alene om. Det vigtigste i en eksamensperiode er faktisk at huske på, at du nok skal klare det. Men udover det, er der en række tips, der kan gøre det lidt nemmere at komme igennem.

 

Giv dig selv lektier for

 

Det kan lyde underligt, men faktisk er det rigtig effektivt. Når du står med en stor portion materiale, du skal igennem, kan det godt virke meget uoverskueligt. Hvis du deler det hele op og skriver ned, hvilke dage du skal læse og lave hvad, vil det blive langt mere overskueligt. Hvis du udelukkende går med det oppe i hovedet, kan det hurtigt blive noget rod. Du kan skrive det ned i en notesbog eller en kalender.

 

Hold fri indimellem

 

Du arbejder hårdt i eksamensperioden, men det kan du ikke gøre hele tiden. Du er også nødt til at holde små pauser, så du kan lade op og få fornyet energi. Når du holder pauser, er det vigtigt at lave noget, der kan gøre dig glad og afslappet, så du ikke skal tænke på eksamen. Det kan du gøre på rigtig mange måder. Faktisk er det rigtig afslappende, hvis du tager dig tid til at tilfredsstille dig selv og din krop lidt. Til det kan du f.eks. bruge sexlegetøj. Du kan dog også smutte ud og drikke en kaffe med en veninde el.lign.

 

Hav styr på dit udstyr

 

I dag kan du ikke undgå at skulle bruge din computer, når du forbereder dig til eksamen. Derfor er du nødt til at være sikker på, at den virker som den skal, så du ikke står midt i eksamensperioden og pludselig har mistet alt. Desuden har du brug for godt internet. Til sidst har du sikkert også nogle bøger, gamle papirer og notesbøger, som du skal have fundet frem. Hvis du finder alt frem, vil du allerede der have et godt overblik.