Lingeri der gør jeres sexliv bedre!

Lingeri kan være med til at krydre jeres sexliv, mere end du regner med.

Lingeri er ikke altid bare undertøj. Det kan meget mere og kan være med til at give jer et forbedret sexliv. Det er nemlig lige så meget et krydderi som sexlegetøj er. Derfor skal du ikke bare sige “det er ikke lige mig”. Du kan være helt sikker på at han vil reagere hvis du dukker i soveværelse døren i noget frækt. 

Det kan være meget forskelligt hvad din partner tænder på. Derfor er det en god ide lige at fritte ham lidt for hans mening om noget når i er ude at handle. Det kan komme i små diskrete spørgsmål. Han fatter det nok ikke virkelig, så du behøves ikke være så diskret. Når du så har ideen om hvad han er helt vild med, så hop i det. Du kan være helt sikker på at han bliver helt rundt på gulvet. 

Det gælder i øvrigt også de mænd der siger “det siger mig ikke så meget”. Tit er det en reaktion på at du nok engang har sagt du ikke er så vild med at tage den slags på. Faktum er at stort set alle mænd elsker frækt lingeri eller fetish beklædning. Alt efter hvad de er til naturligvis. 

Det giver bonus den anden vej også. 

Begynder du at tage sådan noget på ind imellem, så giver det bonus af flere omgang. Først og fremmest kan du også regne med at han måske trækker i det du er vild med. Det kan være den hvide skjorte eller måske de der overalls du syntes er frække på ham. 

Dertil kommer også at han nok vil være lidt mere vild i sengen når du er dressed up. Faktisk har op til flere kvinder observeret at det var som om de røg tilbage til starten af forholdet. Der hvor man ikke kunne holde fingrene fra hinanden og dengang sex var lidt mere vild. Så prøve at tag noget af det frække lingeri på og se hvad der sker.