Vibratorer (We-vibe) og dildoer (og pocket pussys)

Vibratorer
En vibrator er noget af det mest populære sexlegetøj. En vibrator er næsten garanti for sjove og glade oplevelser, og en vibrator kan du bruge alene eller sammen med ham eller hende, du holder af. Vores udvalg sikrer, at du kan finde lige den vibrator, du kunne tænke dig. Bemærk, at en vibrator kræver batterier – og at du kan anvende genopladelige batterier i en vibrator købt hos os.

Den nye We-Vibe Touch er en smukt formet, fleksibel og blød-at-røre sensuel massager. Den er udstyret med en afrundet spids for ultra spændende direkte kontakt, og en unik bølget form til forsigtige kærtegn. Det er den ultimative gave til intime fornøjelser – del den med din partner, eller nyd den alene!

Kraftfuld, vandtæt, genopladelig og langvarig… We-Vibe Touch leverer en række af spændende vibrationsindstillinger, alle ment for at tilfredsstille selv dit mindste ønske.

Med op til 2 timers leg på en enkelt opladning, plus hurtig opladning, er We-Vibe Touch altid klar når du er!

Ligesom alle vores produkter er We-Vibe Touch pocket pussy ekstraordinær og øko-sexet! Den er indkapslet i bly-fri, phthalat-fri, 100% medicinsk kvalitets platin silikone, og udformet i henhold til strenge sundheds- og sikkerhedsmæssige krav.

Den er sikker, god for Moder Natur og for mange timers sjov og ballade – se, det er noget der er til at tage og føle på!

Dildoer

En dildo skal du købe i god kvalitet. Den mandlige pendant til en dildo er derimod en pocket pussy som kan købes her Og du kan trygt stole på, at vores dildoer er fremstillet af gode materialer. Om du vil have en blå dildo, en sort dildo eller noget – du finder de gode dildoer her hos os!Men ved du hvorfor sådan en fyr hedder netop det? Ordet dildo kommer højest sandsynligt fra det italienske ord “diletto”, som betyder glæde/fryd. Og det er ikke noget nyt begreb: Der er fundet dildoer af sten i arkæologiske udgravninger. Dildoer har sandsynligvis eksisteret i en eller anden form gennem det meste af menneskets historie. Fund fra ældre stenalder blev tidligere katalogiseret som “stave”, men som en arkæolog siger “Hvis man kigger på størrelsen, formen og i enkelte tilfælde udsmykningen af de stave, er det svært ikke at forestille sig deres åbenlyse funktion”. Så gå du roligt i gang – du er ikke hverken den første eller den sidste, der har det rart med sexlegetøj!

7 hotte dele i ædelt look!

Vibrator sættet i pirrende, sølvglitrende look indeholder:
– Bøjelig analstav
– Glat og glidevenlig vibrator pocket pussy (17,5 cm lang, Ø 2,5 cm)
– Kraftig penis-softdildo
– Blødt lysthylster til vibrator med riflet g-punkt spids
– Dobbelt penisring med pirrekugler
– Elskovskugler
– Vandtæt, glat og glidevenligt vibroæg

Label: You2Toys

Cosmic Curve er en vandtæt vibrator med 9 forskellige hastigheder, der nemt styres via one touch betjeningen. Produktet er 100 % phthalat fri.

Længde: 20,3 cm. Diameter: 1,5 – 4 cm.

Bruger 4 stk. AA batterier. Medfølger ikke en pocket pussy.