Bæredygtigt lingerie er et ansvarsfuldt valg

Bæredygtigt lingerie er en god måde at støtte bæredygtig mode på. Bæredygtig mode betyder, at du bekymrer dig om det miljø og det samfund, du lever i. Det første skridt er, som næsten alle ved, at man ikke bruger for meget bomuld, som tager væk fra områder, hvor der dyrkes afgrøder til mad eller tøj til folk, der ikke har råd til tøj, men som også skal spise. Derfor begynder flere og flere mærker at lave bæredygtigt lingerie som et alternativ til almindelige bh’er og trusser lavet af ikke-organiske materialer.

Køb bæredygtigt lingerie fra UnderProtection.

Hvad er bæredygtigt lingerie fremstillet af?

Bæredygtigt undertøj er normalt fremstillet af økologisk bomuld, genbrugsmaterialer eller andre biologisk nedbrydelige materialer. Det betyder, at disse produkter efter et stykke tid vil blive nedbrudt til naturlige elementer i stedet for at fylde lossepladser eller forurene havene med plastik og giftige farvestoffer.

Bæredygtigt lingerie kan dog fremstilles af mange forskellige typer materialer, som hver især har deres egne fordele og ulemper. Bæredygtigt lingerie af bambus er f.eks. meget absorberende og godt for folk med følsom hud, men det kan være dyrere end andre materialer. Bæredygtigt undertøj fremstillet af silke er meget luksuriøst og føles blødt mod huden, men det kan være svært at vaske og er måske ikke så absorberende som andre materialer. Hovedårsagen til at vælge bæredygtigt lingerie er at støtte miljøet. Bæredygtigt lingerie kan også være fremstillet af genbrugte plastflasker eller andre biologisk nedbrydelige materialer, hvilket betyder, at de nedbrydes med tiden. Dette reducerer forureningen i havene og på lossepladserne, hvor traditionelt undertøj ender, når det er smidt væk i stedet for at blive genbrugt eller genanvendt.

Dit valg har betydning på flere måder

Bæredygtigt undertøj har også en god indvirkning på samfundet . Når du f.eks. køber bæredygtige bh’er, skaber du arbejdspladser til mennesker, der arbejder under sikre forhold med en sund kompensation. På den anden side, når du køber ikke-økologiske produkter fra store virksomheder, går dine penge til hvidvaskning af menneskerettighedskrænkelser i Asien.

Så det er vigtigt at overveje alle de forskellige muligheder, før du træffer en beslutning om, hvilken type bæredygtigt undertøj du skal købe. I sidste ende er det vigtigste, at du støtter bæredygtig mode og gør din del for at hjælpe med at gøre vores verden til et bedre sted.

Hvorfor vælge bæredygtigt  lingerie?

Bæredygtigt lingerie er en fantastisk måde at støtte bæredygtig mode på. Bæredygtig mode betyder, at du bekymrer dig om miljøet og det samfund, du lever i. Det første skridt er, som næsten alle ved, at man ikke bruger for meget bomuld, som tager væk fra områder, hvor der dyrkes afgrøder til mad eller tøj til folk, der ikke har råd til tøj, men som også skal spise. Derfor er flere og flere mærker begyndt at lave bæredygtigt lingerie som et alternativ til almindelige bh’er lavet af ikke-organiske materialer

Bæredygtigt undertøj er normalt fremstillet af økologisk bomuld, genbrugsmaterialer eller andre biologisk nedbrydelige materialer. Det betyder, at disse produkter efter et stykke tid vil blive nedbrudt til naturlige elementer i stedet for at fylde lossepladser eller forurene havene med plastik.