Rynker fjerner ikke sig selv, men de kan reduceres!

Går du med drømmen om at se lidt yngre ud? Eller vil du bare gerne ældes med ynde? Så kan det være at en rynkebehandling er noget for dig. Du kan gå ind på linket her:  og få mere at vide.

Denne form for skønhedsbehandling tager ikke drastiske kirurgiske midler i brug, men er derimod en mere skånsom behandling i forhold til kosmetisk ansigtskirurgi.

Der findes lidt forskellige midler man kan bruge, se et lille uddrag fra de mest populære her:

Botox

Botox er en gift ved navn botulinumtoksin. Den virker ved at blokere nerveenderne i en muskel, så den ikke kan trække sig sammen. Når det sker slapper musklen af og rynker glattes ud.

Botulinumtoksin er et meget farligt giftstof. Til gengæld så er den dosis man bruger når man behandler rynker dog meget lille. Når man behandler patienter medicinsk med Botox mod f.eks. muskelspasmer, blærespasmer og migræne bruger man en mængde der er 15 gange mindre. Det er altså en forsvindende lille andel af mennesker, der får problemer med Botox efter denne form for kosmetisk behandling. Alvorlige bivirkninger ses typisk hvis injektionsteknikken, behandlingsområde eller doser ikke overholdes. Så hvis du holder dig til et moderat og naturligt resultat skulle der ikke være meget i vejen for at få dig en behandling med et godt resultat. Bliver man ved med at få behandlinger med botox igen og igen før at musklen har fået lov til at genvinde sin kraft kan man risikere at blive immun overfor behandlingen. Så følg endelig anbefalingerne fra læger og sygeplejersker der ved hvad de taler om.

Besøg hos autorisereret specialist

Det er sådan at der skal gå minimum to dage fra den dag du skal have behandlingen udført hvor du skal informeres af en læge med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at udføre Botox behandling. Vær opmærksom på at man ikke nødvendigvis har autorisation fra Sundhedsstyrelsen bare fordi man er plastikkirurg. Så lav din research ordentligt på det personale der skal behandle dig!

Når de to dage er gået kan en autoriseret sygeplejerske godt udføre behandlingen.

Fillers

Filler er stabiliseret hyaluronsyre. Det eksisterer i alle levende organismer og findes derfor naturligt i kroppen. Restylane filler indeholder hyaluronsyre, det ligner en klar gel, der kan anvendes i ansigtet. Hyaluronsyren kan sprøjtes i hudens øverste lag i både læber, kindben og andre dele af ansigtet. Men hvad gør det egentlig i ansigtet? Det har en helt speciel evne til at binde vand til sig. Dette har en udglattende og vitaliserende effekt. Det sker da vævet bliver udvidet og dermed får fylde.

Restylane har en holdbarhed på 4-12 måneder, hvor Juvéderm er verdens førende filler.