Køb intimt legetøj med vennerne

Der er visse ting, som man kan have lidt svært ved at købe når man er alene. På den anden side er der også visse ting, som man foretrækker at købe alene. Det er klart, at det varierer meget fra person til person, hvad man bedst kan lide at shoppe med andre og hvad man bedst kan lide at shoppe alene. Ser man på sexlegetøj, så er det meget forskelligt, hvad folks syn er på dette i forhold til at købe det alene eller sammen med andre. Måske synes man, at det er grænseoverskridende, at ens venner skal se hvad man køber, og man er måske bange for den efterfølgende snak. Det kan dog være en sund ting at købe sexlegetøj sammen, hvorfor man bør gøre dette i højere grad.

En shoppetur kan skabe en god og sober snak om sex

Hvis man bestemmer sig for at gå ud og købe sexlegetøj så kan man lige så godt få så mange med som muligt. Der vil helt sikkert være nogle af vennerne eller veninderne, som ikke har lyst til at være med, og det skal man naturligvis også respektere. På den anden side vil der dog uden tvivl også være dem, som meget gerne vil. Måske er der andre, der i lang tid har haft lyst til at købe sexlegetøj, men ikke har ville gøre det. Det kan blandt andet være, at de har følt, at det slet og ret var for grænseoverskridende. Og i så fald vil de elske, at du spørger om I ikke skal gøre det sammen. For på den måde er man sammen om det og der skabes en solidaritet. Samtidig kan det være, at der kommer nogle snakke frem, som ellers aldrig var kommet frem.

 

Hvis der er en ting, som er vigtig i forbindelse med sex er det nemlig at snakke om det. Og det er uundgåeligt, at I står i sexbutikken og kigger på de mange forskellige ting i sjove farver og materialer uden at begynde at snakke om sex. Det kan være, at der er nogle, som har nogle frustrationer de skal ud med, og det kan være et godt forum for dette. Det kan også være, at der er nogle, som har erfaringer med det forskellige sexlegetøj og her er det naturligvis en skøn ting for de andre. For så kan det være, at de ender med at komme hjem med noget sexlegetøj, som de har fået anbefalet.

Tag ud og drik en øl efter indkøbstur

Hvis man synes, at det er meget grænseoverskridende at skulle ud og se på sexlegetøj med sine venner eller veninder kan det være, at man lige efterfølgende skal have noget til at dulme nerverne. Her kan man sammen gå ud og købe en øl og så kan man både snakke om hvad man har købt og hvad man har set. På den måde får man lige diskuteret dagens forløb og det kan være en god måde at tage det hele ind på.

Køb sexlegetøj på https://www.lovejoy.dk/