7 grunde til hvorfor du ikke scorer på parforholdets erotiske banehalvdel

Der kan være mange grunde til, hvorfor man føler at man fejler på den erotiske banehalvdel i sit parforhold. I starten er det lutter lyserøde skyer og alt ved ens partner er perfekt. Man flytter måske sammen i troen om at leve i perfekt symbiose, men opdager hurtigt at dette ikke er realiteten.

Der er dog nogle måder, hvorpå man kan komme nærmere idealet om det perfekte parforhold. Naturligvis er kærlighed ikke en defineret størrelse og alle mennesker har hver deres måder at vise kærlighed og omsorg på.

Få styr på det grundlæggende i parforholdet

  • Kommunikation er nøglen.

Med dette menes at man skal kunne tale sammen om alle emner, store som små. Kommunikation handler ikke kun om at kunne snakke sammen, det handler også om at man kan lede små erotiske øjeblikke ind i samtaler. Dette kan være i form af blikke eller små berøringer af skuldre eller hænder.

  • Følelser skal ud i det fri.
  • I skal prøve at bruge en dildo Prøv denne her for eksempel.

Med dette menes at man i et parforhold skal have lov at lufte både sine gode og dårlige sider og samtidig have mulighed for at lade irritation over partnerens gøren og laden komme frem i lyset til diskussion.

  • Problemknus alt, der virker negativt.

Har man først fået gang i en åben og fri kommunikation, hvor man kan lufte alle tanker og følelser – så er grobunden skabt for at man kan løse sine problemer i fællesskab. Ved at løse sine problemer i parforholdet kan man igen åbne op for den mere intime del.

  • Skab rum for fri erotisk leg.

I et parforhold kan hver enkelt have nogle drømme eller fantasier, som de længe har ønsket opfyldt. Hvis man har et forhold, der baserer på tillid, kan man langsomt åbne op for den erotiske godtepose.

Sådan tyder du de små signaler fra din partner

Det er ikke altid let at aflæse ens partners følelser eller tanker. Derfor kan man med fordel gøre brug af nogle af disse tips til, hvordan du kan få indblik i deres sindsstemning, hvis ikke de er i samtaleparate.

  • Konstant fingerering med mobiltelefon eller tablet.

Sidder du eller din partner med mobiltelefonen klistret i hånden kan det påvirke forholdets intimitet og erotik i lang tid. At koncentrere sig om en skærm fremfor sin partners øjne eller krop, er en indikator for at man afviser den anden part.

  • Vender ryggen til dig i sengen.

Det er langt fra de fleste, der forventer natlig lagengymnastik hver eneste aften. Dog kan dét, at din partner vender dig ryggen og blot ligger sig til at sove, være en indikator for at noget er galt. Forsøg med en tvangsske eller lad dine fingerspidser følge rygsøjlen – måske skal der bare snakkes lidt.

  • Snerren eller ligegyldige svar på tiltale.

Farer din partner hurtigt op i det røde felt over selv de mindste ting i hverdagen? Eller føler du ikke at du får ordentlige svar når du snakker og ønsker at føre en samtale? Så er der nok en stressfaktor, der spiller ind i din partners hverdag, der gør at han/hun ikke har overskud til dig i samme omfang. Forsøg at afhjælpe deres problem med en snak.