Sexlegetøj – 3 af de mest populære typer

I en verden hvor der findes næsten lige så mange typer sexlegetøj, som der findes forbrugere (en mindre overdrivelse), så kan det som nybegynder være lidt af en opgave at finde det rigtige legetøj. Hvis du er interesseret i at investere i et sexlegetøj, så vil det uden tvivl være en stor hjælp hvis du kender de mest almindelige typer på markedet.

Magic Wand vibratorer

Hvis man tager et kig på det store udbud på hjemmesiden www.altertystys.dk, så vil de såkaldte Magic Wand vibratorer uden tvivl springe dig i øjnene.

Disse vibratorer er nok et af de mest berygtede sexlegetøj overhovedet, idet der her er tale om en af de mere kraftige vibratorer på markedet. En Magic Wand vibrator er udformet som en aflang stav med et afrundet hoved i den ende ende. Dette hoved er designet til at levere kraftige vibrationer, der er perfekt til at stimulere både mænd og kvinders kønsorganer.

Netop fordi der er tale om en vibrator med særligt kraftige vibrationer, så anbefales Magic Wand ikke for helt grønne nybegyndere. Faktisk er Magic Wand så kraftig, at du endda kan bruge den til at massere dine ømme rygmuskler.

Dildoer

En af de absolut mest populære typer sexlegetøj er dildoen, der med sin falliske form er designet til stimulering via penetration og efterligner således mandens penis i design. Dildoer kommer i et utal af forskellige størrelser, farver og styrker og er et godt sted at starte hvis man ønsker at anskaffe sig et sexlegetøj. Dog skal det siges, at dildoer ikke udelukkende er velegnede til penetration. Dildoer vil nemlig typisk også have en vibrator indbygget, der ligeledes kan anvendes til at stimulere en kvindes klitoris.

Butt plugs

I den anden ende af spektret finder man de såkaldte butt plugs. Som navnet antyder, så er der her tale om et analt sexlegetøj til både mænd og kvinder. En butt plug er et legetøj med en bred base med en dråbeformet krop, der er designet til at stimulere det anale G-punkt.

Dette sexlegetøj er også velegnet som forberedelse til egentlig analsex, idet legetøjet kan anvendes til at forberede endetarmen på penetration.

Nu spørger du måske dig selv om en dildo ikke kan anvendes til præcis den samme formål. Svaret er, at ja det kan du selvfølgelig godt. Dog er en dildo mere velegnet til at simulere analt samleje (via ind/ud bevægelser), hvorimod en butt plug snarere er designet til at blive hvor den er.

Når dette så er sagt, så er der dog rigtig mange mennesker der nyder følelsen af en butt plug, der ydermere kan opvarmes/nedkøles til at give en fantastisk pirrende fornemmelse.