Sexdukke

 

Vi oplever at flere og flere køber en sexdukke og som nævnt ovenstående er der selvfølgelig en årsag til dette. Udviklingen har fulgt med tiden og de produceret dukker er i fuldstændig moderne version, hvilket vi kan se på salget at kunderne er tilfredse med. Vi anbefaler at du inden køb gør det klart, hvad din sexdukke skal bruges til, det vil sige er den kun til dig, eller er det en sjov forspils-leg din partner og dig skal have sammen. Der findes et væld af produkter, så det er relativt vigtigt, man finder ud af disse ting således man har et fælles sammenligningsgrundlag.

En sexdukke har en lang holdbarhed og det er naturligvis en selvføgelighed, når produkterne koster relativt meget. Producenterne er klar over, at produktet skal kunne følge med prisen, og det må vi bare sige, at de kan. Vi har ligesom de fleste ofte været nervøse for, om 2.000 – 5.000 kr. er for meget for en sexdukke, men det må vi bare konstaterer ikke er tilfældet. Vi har ved hjælp af adskillige produkttestere fundet ud af, at de sætter så meget pris på disse sex dukker, at de mere end gerne er villige til at betale lidt ekstra for at få en sådan sex dukke. Nogle nævner endda at det er det ultimativt bedste produkt forhandlerne har, og man ved at købe dette produkt får adgang til hele produktkategorien.

Med dette menes, at når du først har fået dig en sex dukke, så der ingen tvivl om, at du ikke synes det er kedeligt – nej tværtimod. Der er nemlig massere af muligheder for at afprøve forskellige positioner, samt at tilkøbe tilbehør som løfter selve oplevelsen. Vi har fra vores produkttestere hørt, at med glidecreme til intet mindre end 40 kr. fået en helt anden oplevelse af din dukke. En sådan creme gør nemlig det, at den får det til at gå lidt hurtigere og du vil derfor føle det er en dryppene våd penis / fisse, og det derfor 1:1 minder om virkeligheden.