Sexlegetøj til ham

Selvom de fleste har kendskab til det faktum, at sexlegetøj findes og forhandles på markedet, er det langt fra alle, der har indgående kendskab til de forskellige typer af sexlegetøj. De fleste kender formentlig til dildoer og har måske også hørt om såkaldte butt-plugs, men er ikke klar over, hvor stort udvalget af sexlegetøj egentlig er. Der findes nemlig et hav af forskellige typer og varianter tiltænkt til både ham og hende. Her får du et par eksempler på sexlegetøj til ham, som du måske ikke har hørt om før.

Penis pumpe

En penis pumpe er ikke et stykke sexlegetøj i den forstand, man måske normalt ville forstå ordet. En penispumpes formål er nemlig nærmere at forberede fyren til sex. Penispumpens primære formål er at gøre penis større, længere og hårdere. Derudover har en penispumpe den egenskab, at den kan gøre penis mere følsom, hvilken kan øge nydelsen i forbindelse med sex. Det er dog vigtigt at fremhæve, at en penispumpe ikke ændrer på størrelsen af penis permanent, men har en effekt nu og her.

Nogle steder rådes mænd til at bruge en penispumpe med jævne mellemrum, hvis de ønsker en større penis, men at dette skulle have en faktisk, permanent effekt er en myte. Det er dog ikke skadeligt at bruge en penispumpe ofte. Nogle varianter kan man endda uden problemer bruge hver dag, hvis man skulle have lyst. En penispumpe har således et praktisk formål, men kan også være et element i et sjovt og anderledes forspil til sex. Læs gerne op på, hvordan en penispumpe virker, inden du går i gang, så du får den bedste mulige oplevelse.

Penisring

Penisringen er måske er mere velkendt stykke sexlegetøj end penispumpen, som jo heller ikke som sådan kan karakteriseres som et stykke legetøj. En penisring kan tilføre en ny dimension til sexlivet og kan være noget, begge parter kan få glæde af under sex. Men en penisring kan også benyttes alene, hvis du eksempelvis ønsker dig en lidt længere hyggestund for dig selv.

Hvordan virker en penisring? Penisringens centrale formål er selvfølgelig at give mere nydelse. Men praktisk set er dens formål at forlænge erektionen og forstærke klimaks. Erektionen forlænges ved, at penisringen sørger for, at blodet, der er i penis, og som skaber erektionen, bliver hvor det er. Dette gør, at penis forbliver hård længere og også kan blive hårdere. Ydermere kan effekten forstærke følelsen i penis og skærpe klimaks.

Penisringe fås i forskellige varianter. Der findes de helt simple og klassiske penisringe, som bare er en lille fleksibel ring af gummi, der puttes på penis i forbindelse med sex eller onani. Men der findes også penisringe, hvorpå der er fastgjort en lille vibrator, hvis formål er at give den anden part i den seksuelle agt nydelse. Dette er blot et par eksempler på de forskellige varianter, der findes.

Penisringe fås også i forskellige størrelser. De forskellige størrelser ringe passer naturligvis til forskellige penisstørrelser, men kan også være med til at regulere, hvor stramt ringen skal sidde, og dermed hvor virkningsfuld den skal være.