Lidt om alt og we vibe

Sort silikone vibrator med anatomisk ideel krumning til stimulus af prostata og mellemkødet hos manden. Den stille vibration kan justeres trinløst. Inklusive batteri. Materiale: 100% silikone. Ø 2,5-4 cm.

Wild Orchid er en unik nyhed og en fornøjelse for par lege. Den afspejler sig i den nye trend med dumbbell funktionen.

  • Den er så stille, isoleret fra støjende lyde.
  • Vibratoren er 15 cm lang inklusiv håndtag og 3 cm på det effektive punkt.
  • Wild Orchid har dobbelt digitalt styret motorer med 10 forskellige vibrator indstillinger.
  • Wild Orchid bruger genopladeligt høj kapacitets li-ion batteri.
  • Alle materialer er ikke skadelige for din krop, herunder phthalate fri medicinsk silikone og aluminium

Den nye We-Vibe Tango er en kompakt, men kraftfuld vibrator med en elegant skulpturel læbestift form. Den er udstyret med smalle kanter og flade områder for en spændende vifte af solo eller fælles oplevelser. I dette tilfælde tager det kun en til Tango – men to kan få en masse sjov!

Kraftfuld, vandtæt, genopladelig og langvarig… We-Vibe Tango leverer en række af spændende vibrationsindstillinger, alle ment for at tilfredsstille selv dit mindste ønske.

Med op til 2 timers leg på en enkelt opladning, plus hurtig opladning, er We-Vibe Tango altid klar når du er!

Ligesom alle de andre produkter i We-Vibe familien, er We-Vibe Tango sikker for dig og god mod miljøet. Den er lavet af kropssikkert materiale og udformet i henhold til strenge sundheds- og sikkerhedsmæssige krav.

Den er sikker, genopladelig, kulstof neutral – ja, den er umulig ikke at elske!

Med vibration!

Pres den anatomisk formede skamlæbe-sugekop imod dit lystcentrum og producér, ved hjælp af vakuumpumpen et vakuum. Blodet strømmer stadigt kraftigere og stærkere ind i dine skamlæber, de svulmer op og bliver gigantisk store, tykke og hårde. Nu kan du tænde for vibrationen til det aftagelige vibroæg – du opnår gigantiske orgasmer! Passer alle. Inklusive “Flutschi” glidemiddelprøve.

Frække suge- og slikkefølelser!

Sæt sugekopperne på brystvorterne eller klitoris og skab et vakuum ved hjælp af pumpen – en meget ophidsende følelse! De to sugekopper er 6 cm lange og åbningen er 2 cm i diameter. Vakuumet opretholdes også, når du fjerner slangen til pumpen.

Større penis!

Før penis igennem den snævre latex manchet ind i den transparente cylinder (ca. 20 cm dyb, indvendig Ø ca. 5 cm) og opbyg så et kraftigt potensvakuum med pumpebolden. Blodet løber kratigt til svulmelegemet og penis bliver straks stiv. Ved gentagen brug kan din “bedste ven” tiltage i længde og omfang, vedvarende.